2021 Yılı Düğün Trendleri
  1. Anasayfa
  2. ORGANİZASYON

2021 Yılı Düğün Trendleri

0

2021 yılı düğün trendleri ile düğün anlayışımız değişeceğe benziyor. 2021 yılı içerisinde evlenmeyi düşünen çiftler samimi ve renkli düğün organizasyonları tercih edeceğe benziyor. 2022 yılında pandemi den dolayı düğününü erteleyen çiftler 2021 yılında daha rahat ve kısıtlamasız günlerde düğünlerini yapacakları günü iple çekiyor diyebiliriz. Bu yazımızda 2021 yılı düğün trendleri ve düğün organizasyonu ile ilgili içeriklere göz atabilirsiniz.

2021 Yılı Düğün Trendleri; Rengimiz Sarı ve Gri

Her yıl en trend renklerini açıklayan Renk Enstitüsü 2021 yılı içerisinde trend renkler olarak illuminating ve ultimate gray renklerini seçti. Yani sarı ve gri tonları 2021 yılı için trend renklerimiz. Enstitünün bu renkleri seçmesinin sebebi bütün Dünyanın son dönemde tanık olduğu iki ucu simgelemesi. Gri tonlarını kayalar gibi dayanıklı ve sertliği temsil ederken sarı renk ise güneşi baz alarak iyimserliği, güneşi ve yumuşaklığı temsil etmesi olarak tanımlanıyor.

Düğün Trendleri; Sade Düğün Dekorasyonu ve Törenler

Son dönemlerde düğün trendlerinde kendisini ön planda gösteren sade dekorasyon ve organizasyonlar bu yılda kendisini ön planda gösteriyor. 2021 yılı içinde sade ve şık gösterişten uzak düğün organizasyonları ve içeriklerini sıkça göreceğiz.

2022 yılı içerisinde gündüz ve hafta içerisinde gerçekleşen düğün organizasyonları 2021 yılı içerisinde de trendler içerisinde. Gündüz ve hafta içerisinde yapılan düğün organizasyonları hem davetli sayısını az tutmak amacı ile tercih sebebi oluyor. Düğün mekanlarında hafta içerisinde ve gündüz gerçekleştirilecek organizasyonlar akşam ve hafta sonu organizasyonlarına göre daha kolay gerçekleşiyor. Düğün yapacak çiftler için hem bütçe hem de pandemi kurallarına uyma anlamında daha mantıklı gelmesi sebebi ile hafta içi ve gündüz düğün organizasonları bir müddet daha ön planda kalacak gibi duruyor.

2021 Yılı Düğün Trendleri; Muhteşem Aydınlatmalar

Geçtiğimiz dönemde gösterişli masa ambiyansları 2023 yılı içinde devam edecek. Led ışıklar, bitki ile harmanlanmış avizeler, renkli ve süslü ampüller ile bu yıl da düğünlerin vazgeçilmezi.

Samimi ve Rahatlatıcı Konfor

Oturma odası konsepti ile hazırlanan düğün konseptleri geçtiğimiz dönemde sıklıkla tercih edildi. Bu yıl da oturma odası konseptli düğün organizasyonları da 2021 yılı düğün dekorasyon trendleri içerisinde kendisini gösteriyor. Kapalı mekan ya da açık mekan fark etmeksizin halı, koltuk ve lambeder gibi oturma odanızda bulunan ürünler ile konsept oluşturabilirsin.

Ayrıca düğün organizasyonu için organizasyon firması yerine kendi organizasyonunu yapmak isteyen çiftler www.duguntarihi.com aracılığı ile sektörde hizmet veren firmalara ulaşabilirler.

Paylaş
İlginizi Çekebilir
Teknolojik Düğünler