2020 Yılı Düğün Trendleri ve Konseptler
  1. Anasayfa
  2. ORGANİZASYON

2020 Yılı Düğün Trendleri ve Konseptler

0

2020 Yılı DüğünTrendleri;

2020 yılı için öne çıkan düğün trendleri her yeni yılda özel gününüz için yeni trendler, farklı konseptler ve yeni dekorlar gündeme geliyor. Bu yıl özellikle 2020’yi kucaklamaktan heycan duyuyoruz. Sizler için derlediğimiz 2020 düğün trendleri yazımızda, genel hatları ile ön plana çıkan trendleri bulabilirsiniz.

İçeriklerde yabancı etkinlik planlayıcıların gözlemleri ve gelen talepler doğrultusunda ön plana çıkan içeriklerinden bahsediliyor.

Geleneksel Olmayan Düğün Çiçekleri

renkli kuru çiçekler

Bu yıl düğünlerde “gelenekselin aksine geleneksel olmayan çiçekler” diyor Los Angeles merkezli bir düğün planlayıcısı Mindy Weiss.

2020’nin en büyük düğün trendi için yine Los Angeles merkezli bir düğün planlayıcısı olan Stefanie Cove 2020’nin bir renk yılı olacağını kabul ediyor. Cove “Bence 2020 trendi, gelinler beyaz düğünlerden uzaklaştıkça zengin tonlara ve boyutlara sahip renkli bir palet olacak” diyor.

kuru çiçekler ve masa süsleme
kuru çiçekler

Ufak ve Samimi Mekanlar

Geleneksel olmayan çiçekler ile birlikte 2020 yılı düğün trendi için geleneksel olmayan mekanlar da dikkatinizi çekebilir. Alison Events’ten Alison Hotchkiss 2020’de daha küçük daha samimi düğünleri bir fırsat olarak görüyor. Hotchkiss “etkinliklerimize daha fazla derinlik ve ilgi yaratmak için her zaman daha fazla dokuyu birleştirmeyi seviyoruz” diyor.

küçük ve samimi mekanlar

2020 Yılı Düğün Trendleri; Pantone Renkler ve Mavi

2020 yılı için öne çıkan düğün trendleri için Nashville’de düğün planlayıcısı olan Jessica Sloane bu yıl klasik renkleri görmekten heyecan duyuyor. ; Farklı mavi tonları nötr ve toprak tonları ile tamamlanabilir. Örneğin;

pantone renkler ve masa düzeni

Misafirleriniz İçin İkramlarınız Çok Önemli

modern çiçek tavan dekoru

2020 yılı için öne çıkan düğün trendleri; Geleneksel olmayan çiçek ve mekan olur da bu konsepte uygun geleneksel olmayan yiyecekler ile konsepti tamamlamak istemezmisiniz ?

Kuzey kaliforniya merkezli Bash Please’dan Sunna Yassin çiftlerin “geleneksel olmayan yiyecekleri tercih ettiğini” söylüyor.

2020 Yılı Düğün Trendleri; Çevre Dostu Çiftler, Çevre Dostu Düğünler !

çervre dostu düğünler

Daha fazla çift çevre bilinci kazandıkça çevre dostu ve sürdürülebilir düğünler popülaritesini artırmaya devam edecek. Yüksek talep nedeniyle satıcıların zaten daha sürdürülebilir bir yaklaşıma yönelik harekete geçtiğini görüyoruz” diyor JZ Events’den Jennifer Zabinski New York’ta. “Çevre dostu kırıcılar geri dönüştürülmüş ve biyolojik olarak parçalanabilen kağıtlar sunuyor; catering şirketleri organik çiftliklerden yerel ürünler satın alıyor. Zabinski hala çiçek tavan kurulumlarını ve yeşillikleri seviyor. Bu tür tavan konsept tasarımları için “romantik ortamı ve bir mekanın nasıl daha samimi ve davetkar hissettirebileceğini seviyoruz” diyor .

Paylaş
İlginizi Çekebilir