2024 Gelin Ayakkabı Trendleri
  1. Anasayfa
  2. Gelinlik Aksesuarları

2024 Gelin Ayakkabı Trendleri

0

2024 Gelin Ayakkabı Trendleri,düğün konseptine uygun, hayallerinizdeki gelinliği seçmek işin zor yanı. Elbisenizi seçtiyseniz sıra saç, makyaj ve ayakkabıya gelmiş demektir. Elbisesine uyan bir ayakkabı seçerken bu yılın trendlerinden geride kalmak istemeyenler için, 2024’te bize veda eden ve onların yerini alan ayakkabı trendlerini sıraladık. Bu yılın en trend ayakkabı modellerini sıraladık.

 

Arkası açık stilettolar

2019’da yükselişe geçen kalın ve yüksek platformlar bu yıl sessiz lūks akımının yükselişiyle de birlikte, yerini zarif stilettolara bıraktı. Arkası açık stiletto modellerinde ince kisa topuğun da öne çıktığını görüyoruz. Sade bir gelinlik tercih ettiyseniz bu tarz bir model elbisenizi tamamlayacaktır.

Metalik renkler

Zarif ve bağlamalı gümüş ve altın rengi topuklu ayakkabılar bu sezonun 2024 New York moda haftasında podyumlarda sık sık karşımıza çıkmıştı. Bu ayakkabılardan bağlamalı olan modellerin de gladyatör sandaletlerinden esinlenilerek, bağcıklarının dizin hemen altına kadar uzadığını belirtelim. Sade metalik ayakkabıların herhangi bir gelinlikle kombinlenmesi de oldukça kolay olacaktır.

Parlak kırmızı

2023’te moda olan bordo ayakkabılar, trendler arasında yerini korurken parlak kırmızı ayakkabıları da podyumlarda oldukça sık görmeye başladık. Gelinlik altına parlak kırmızı ayakkabı giyilmesine pek alışık olmayabilirsiniz fakat kısa bir gelinlik altına giyilmiş kırmızı stilettolar, kırmızı güllerden oluşmuş bir buket ve kırmızı bir saç aksesuarıyla sıradışı ve ilgi çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

İki renkli ayakkabılar

Sezonun 2024 New York moda haftasında iki renkli ayakkabılar oldukça popülerdi diyebiliriz. Bu ayakkabıların uç kısmında ayakkabının ana renginden farklı bir renk ayrıntısı vardı. Bunlardan gelinlik ile kombinlenmeye en uygun olanları tabii ki de stilettolar.

Şeffaf ayakkabılar

Uzun süredir trend olan şeffaf ayakkabılar bu sezon daha da sık görülmeye başlandı. İnce ya da kalın topuklu şeffaf ayakkabılar zarif ve modern bir görüntü sağlarken yine her model gelinlikle giyilebilirler.

Zarif saten

2023’te günlük kombinlerde bale ayakkabısının kullanımının moda olmasıyla birlikte saten kumaş ve fiyonklar da ayakkabılarda bir hayli popüler detaylar haline geldi. Fiyonk detaylı saten ayakkabılar özel gününüzde size adeta bir balerin havası verecektir.

Paylaş
İlginizi Çekebilir