2020 Trend Gelin Saç Modelleri
0

2020 trend gelin saç modelleri ile ilgili gerekli rehber niteliğindeki dikkat edilmesi gereken hususlar ve incelikleri sizler için bu yazımızda topladık. Günümüz modern ve çağdaş kadınlar için hiç bir şey sınır dışı değildir. Üstelik hayatınızın en özel gününde saçınız ile ilgili hiç bir soru işareti olmaması gereken bir günde !

Aşağıya inin ve sizler için en sevdiğimiz 10 farklı modelden oluşan 2020 gelin saç modelleri rehberimize bakın ve devamında trend içeriklere gözatın;

2020 Trend Gelin Saç Modelleri ve Doğal Görünüm

Yapmacık ve silüetinize yakışmayan saç modellerinden uzak durun. Düğününüze yakın zaman kaldı ise kesinlikle daha önce denemediğiniz farklı bir renk deneyerek maceraya atılmayın.

2020 Trend Gelin Saç Modelleri ile Şık ve Düzgün Saç

Her trend model herkese yakışacak diye bir kaide yok. O halde kendi trendinizi kendiniz yaratım. Kim düz saçın sadece günlük kullanım için olduğunu söylemiş. Onlara kulak asmayın! trend modeller farklı silüetlere ve yüzlere yakışabilir. Aynı modeller farklı renklerde de hoş durmayabilir. Bu yüzden kalıplara bağlı kalmadan kendi saç modelimizi kendi stilimize göre seçmemiz gerekiyor.

2019 Yılında minimalist gelin saç ve makyajları trend oldu ve bu eğilim 2020 yılında’da devam ettiği söylenebilir.

  • Aksesuarlarınızı basit tutun. Basit ve sade bir küpe, basit saç slaytları veya basit bir taç seçin. 
  • Cesur makyajı tercih edebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizi, dudaklarınızı ve gözlerinizi öne çıkarın.
  • Gelinliğinizin boyun çizgisi aksesuarlarınızı seçerken önemli bir faktör olacaktır. 

Saçınızı Ortadan Bölün

Saçınızın orta kısımlar kalmak için buradalar ve onları her zamankinden daha çok seviyoruz. 2020’de, hacimli yumuşak dalgalardan oluşan saç modelleri göreceğiz.

  • Orta kısımlar ön plana çıktığında simetri üzerinde oynamayı seviyoruz.
  • Şk bir kabarıklık daha çekici kılabilir!
  • Elbisenizin boynuna ve yüz şeklinize bağlı olarak, bu görünümün simetrik doğasını, yan tarafa özgü saç pimlerinin saçılmasıyla karşılaştırın.

At Kuyruğu Her Zamankinden Zarif !

At kuyruğu hakkında çok kadınsı ve şık bir şey var ve 2020’de dokulu at kuyruğu görmeye devam edeceğiz.

  • At kuyruğu görünümünü seviyorsanız gelinlik peçe seçiminiz gerçekten önemlidir. 
  • At kuyruğunu vurgulayacak aksesuarları seçin. Narin saç pimlerini başın yanına, at kuyruğunun hemen üstünde bir başlık yerleştirin veya at kuyruğunun her iki tarafını bir defne asmadan esinlenen bir çiçek ekranıyla çerçeveleyin.
  • Gelinlik seçiminize bağlı olarak, ön tarafa yerleştirilmiş bir taç veya taç ile görünümünüzü dengelemek isteyebilirsiniz. Elbisenizde tam bir etek ve ekstra uzun ise bu mükemmel bir seçimdir.
  • Arkaya bakan bir başlık ile at kuyruğu saç modeliniz inanılmaz görünebilir. Sadece genişlik ve saç stilinizin başınızdan büyük olmadığına dikkat edin ve at kuyruğunuzdaki hacim / bukleler ile orantılı olduğundan emin olun.

Paylaş
İlginizi Çekebilir