2024 Yılında Evlenecek Burçlar ve Burç Uyumları
  1. Anasayfa
  2. Editör'ün Seçimi
Trendlerdeki Yazı

2024 Yılında Evlenecek Burçlar ve Burç Uyumları

0

2024 Yılında Evlenecek Burçlar ve Burç Uyumları

 

Astroloji, birçok insanın hayatındaki büyük kararları etkileyen bir faktör olabilir. Evlilik, hayatın en büyük adımlarından biridir ve doğru burç kombinasyonu, ilişkinizin nasıl bir yol alacağını etkileyebilir. İşte 2024 yılında evlenecek burçlar ve en uyumlu burçlar hakkında bazı astrolojik bilgiler:

 

Koç (21 Mart – 19 Nisan) ve Yay (22 Kasım – 21 Aralık):

Koç burcu, Yay burcuyla harika bir enerjiye sahiptir. Her ikisi de maceraperest, enerjik ve tutkulu. insanlardır. Birlikte zaman geçirmek, onlar için her zaman eğlenceli ve heyecan vericidir. 2024, Koç ve Yay burçlarının aşk dolu bir yıl yaşamaları için harika bir zaman olabilir.

 Ay Düğümleri Koç ve Terazi Aksında

Ay düğümleri küresel olan dünyadaki gelişmeleri takip etmek açısından önemli bir parametredir. Tutulmalar ay düğümleri ile birlikte ilerler. Koc- Terazi aksında ilk tutulmayı 20 Nisan 2023 Larihinde Koc Burcunda yaşadık. Bu tutulma ile aslında gündemimiz değişmeye başladı. Ancak esas etkiyi şimdi görmeye başlayabiliriz. O tarihlerde yaşamımızda nasıl değişimler olduğunu takip ederek önümüzdeki sürecin getireceklerini görebilirsiniz. Tabii ki tutulma sonrasında yaşanan bir Merkür retrosu vardı ve bu da bazı konuların gecikmesine neden oldu.

 

Koç – Terazi aksı her zaman kavga ve barışma ile ilgilidir. İlişkiler ve tek başınalık, savaş ve barış, mücadele ve iş birliği, bireysel girişimler ve ortaklıklar gibi. Koç, Mars in yönetimindedir. Ve Mars bir savaş gezegeni olarak her zaman mücadeleyi, askerleri, savaşı ve sporcuları anlatır. Disiplinli ve planlı olduğunda yücelen, dürtüsel olduğunda ise zarar verici bir etkisi vardır. Profesyonel bir sporcunun kendisiyle yarışması, günlük yaşamını belli bir disiplin ve programla geçirmesi Koç burcunun aslında gelmesi gereken noktayı gösterir bize Terazi ise meydanda değil savaşı masada kazanmakla ilgilidir. Orta yolu bulmak, kavgayı bitirmek, arabuluculuk, estetik konular, sanat her zaman Terazi ‘nin yöneticisi Venüs ‘ün temsil ettiği konulardır. İlişkiler ondan sorulur. Venüs’ün Yunan mitolojisinde Afrodit ‘e karşılık geldiğini anımsayalım.

Koç burcu sektörel olarak daha çok savunma sanayi, otomotiv, demir-çelik gibi Mars ile temsil edilen alanları temsil eder. Girişimcilik de elbette Koç burcu ile. temsil edilen ana konulardan birisidir. Sporcular bu dönemde önemli başarılara ve ilklere imza atabilirler.

 

Terazi burcu daha çok danışmanlık, hukuk, estetik, tekstil, insan kaynakları, sanatçılar ve sanat tacirleri, organziasyon şirketleri, iç mimar ve dekorasyonculardır.

 

Terazi burcu ile temsil edilen sektörler için bir geri adım atma dönemi olabilir. Yine de burada kontrolsüz bir patlama yaşanabileceği unutulmamalıdır.

 

Sağlık anlamında Terazi, genel olarak böbrekleri temsil eder. Bunun dışında; Üreter, mesane, damarlar, dokunma organı olarak deri, pankreas, insülin, glukagon ‘dan sorumludur. Bu konudaki rahatsızlıkların bu dönemde daha sıklıkla karşımıza çıkmasını bekleriz. Bu rahatsızlıklar genelde akut olarak karşımıza çıkacaktır, ilk sinyalleri bu nedenle iyi takip etmek gerekiyor.

 

Tedavi şansı yakaladığımız konular ise; Baş bölgesi ile ilgili tüm rahatsızlıklar, dişler, dil, çizgili kaslar, safra kesesi, atardamarlar, kan rahatsızlıkları.

Ay düğümleri ejderhanın başı ve kuyruğu olarak da ifade edilir. Siz başın olduğu tarafa doğru ilerlerseniz kuyruk kendiliğinden peşinizden gelir derler. Bu nedenle de kuyruğu kovalamayın. Terazi burcunun temsil ettiği konulara tamah etmek sorunları da büyütebilir. Estetik kaygıların peşinde koşmak yerine bir spora başlayın, insanları memnun etmek yerine hedefleriniz için harekete geçin, sosyal etkinlik kovalamak yerine kendi başınıza nelerden keyif aldığınızı keşfedin, insanların fikrini almak yerine harekete geçin, herşeye evet demek yerine nelere hayır demeniz gerektiğini keşfedin, kendiniz için ayıracağınız zaman, emek ve para için kimseden destek beklemeyin, ayaklarınızın üzerinde durmanın tadını çıkarın, kararsızlık girdabına girmeyin ve bir karar verip çok geç olmadan harekete geçin

 

Boğa (20 Nisan 20 Mayıs) ve Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Boğa ve Oğlak burçları, güvenilirlikleri ve sadakatleri ile bilinirler. Bir araya geldiklerinde, güçlü ve sağlam bir ilişki oluştururlar. 2024, bu iki burcun birbirlerine daha da bağlı hissetmeleri için mükemmel bir fırsat sunabilir.

 

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran) ve Kova (20 Ocak-18 Şubat)

İkizler burcu, Kova burcuyla zihinsel bir bağ kurar. İkisi de yenilikçi, akıllı ve özgür ruhlu insanlardır. Birlikte, düşüncelerini paylaşmak ve yeni fikirler keşfetmek için büyük bir fırsata sahiptirler. 2024, bu burçların zihinsel bağlarını daha da derinleştirebilir.

 

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz) ve Balık (19 Şubat 20 Mart)

Yengeç ve Balık burçları, duygusal derinlikleri ve hassaslıklarıyla ünlüdür. Birbirlerine destek olurlar ve bu ikili arasındaki empati büyüktür. 2024, bu burçların birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını daha iyi anlamaları için harika bir yıl olabilir.

 

Başak (23 Ağustos -22 Eylül) ve Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Başak ve Akrep burçları, birlikte büyük bir hedefe odaklanabilirler. Her ikisi de güçlü iradeye sahiptir ve birbirlerini desteklerler. 2024, bu burçların birlikte büyük başarılar elde etmeleri için bir fırsat sunabilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos) ve Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Aslan ve Terazi burçları, birlikte şıklık ve zarafeti kutlar. Her ikisi de sosyal ve çekici insanlardır, bu da onları sosyal etkinliklerde harika bir çift yapar. 2024, bu burçların birbirleriyle daha fazla vakit geçirmeleri ve keyifli anılar biriktirmeleri için mükemmel bir yıl olabilir.

Error: Contact form not found.

Aslan ve Terazi burçları, birlikte şıklık ve zarafeti kutlar. Her ikisi de sosyal ve çekici insanlardır, bu da onları sosyal etkinliklerde harika bir çift yapar. 2024, bu burçların birbirleriyle daha fazla vakit geçirmeleri ve keyifli anılar biriktirmeleri için mükemmel bir yıl olabilir.

 

Paylaş
İlginizi Çekebilir