2024 yılına damga vuracak en iyi gelin saç modelleri!
  1. Anasayfa
  2. GELİN
Trendlerdeki Yazı

2024 yılına damga vuracak en iyi gelin saç modelleri!

0

2024 yılında evlenecekseniz ve gelin saç makyaj görünümlerini araştırmaya başladıysanız bu içerik tam size göre! İşte 2024 yılına damga vuracak en güzel, en göz alıcı ve en çekici gelin saç modelleri!

2024 yılında evlenecek kişiler şimdiden gelin saç ve makyaj görünümlerini araştırmaya başladı. Biz de bugün sizler için 2024 yılına damga vuracak en iyi gelin saçı trendlerini bir araya getirmeye çalıştık. İşte 2024 en iyi gelin saç modelleri!

Aslında gelin saç modelleri birbirinden farklı olur. Herkesin saç tipine, ten rengine, göz rengine göre değişir. Aslında herkesin güzelliğine uygun, güzelliğini daha da ön plana çıkartacak şekilde tercihler yapılır. Biz yine de özellikle bu yıl çok gördüğümüz, en sık tercih edilen görünümleri bir araya getirdik. İşte o modell

1) AÇIK VE DALGALI SAÇLAR

Açık ve dalgalı saç görünümü aslında son birkaç yılın trendi. Yeni olmaması rağmen çok şık duran bu modeli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Tabii saçlarınız kısa ise biraz uzatmanız iyi olacaktır.

2) DAĞINIK TOPUZ

Dağınık topuz modelini 2023 yılında evlenen gelinlerde çok sık gördük. Eğer sıkı topuzlardan hoşlanmıyorsanız, kendinize toplu saçı yakıştırıyorsanız tercih edebilirsiniz. Tabii saçlarınızın derli toplu olması en telaşlı gününüzde daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır.

 

3) ÖRGÜLÜ MODELLER

Örgülü modellerin özellikle sahil ya da kır düğünü konseptlerine çok yakışacağını düşünüyoruz. Eğer daha canlı, sade ve doğal görünümlerden hoşlanıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

4) GÖSTERİŞLİ BİR TAÇ VE SIKI TOPUZ

Sıkı topuzun en güzel duran hallerinden biridir. Eski tarz klasik sıkı topuz modellerinden ziyade daha modern ve şık duran bir modeldir. Eğer saçlarınızın toplu olmasını istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bir de kendinize en yakışan tacı buldunuz mu bu iş tamam!

Bu modeller dışında da birçok gelin saçı ve makyajı bulunmaktadır. Ancak size en yakışacak model zamanı geldiğinde sizin içinize en sinen model olacaktır. Her modelde de güzel olacağınızı unutmayın!

Düğün Tarihi ve Düğün Trendleri olarak, düğünlerinizi unutulmaz kılmak için sadece fiziksel olarak değil, dijital platformlarda da yanınızdayız. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, en yeni düğün trendlerini ve yaratıcı fikirleri kaçırmayın. Düğün hazırlıklarınıza renk katmak için profilimize göz atın. İyi eğlenceler ve parıltılı anılarla dolu bir düğün dileriz! 💖👰🤵

Paylaş
İlginizi Çekebilir