2020 Yılı Damatlık Trendi ve Detayları
  1. Anasayfa
  2. Damatlık

2020 Yılı Damatlık Trendi ve Detayları

0

2020 yılı damatlık trendi ve detay noktalar konusunda rehber niteliğinde kaynak hazırladık. Tüm modalar gibi, erkek takım elbise trendleri de değişir ve döngülere girer. 2019 kesinlikle takım elbise ve düğünler için harika bir yıl olsa da, çoğu 2020’nin konsepti daha da ileriye taşıyacağını tahmin ediyor. Damat veya misafir olun, bir düğün için trend bir takım elbise arıyorsanız, 2020’de bu yeni stillerden hoşunuza giden modellere hafızanızda yer açın.

Tüvit

2020 yılının her hangi bir döneminde düğününüz var ise etkinliğin daha rahat, açık havada olması iyi bir şanstır. Bu konuda iki yol yok, durum biraz daha rahat olsa bile akıllı görünmenizi gerektiriyor.

Tasarımcılar, bu eski okul dokusuna daha genç bir görünüm getiriyor. Heritage tüvitleri, spor ayakkabılar, açık boyun ve ustura keskin yakalarla eşleştirildiğinde bir güncelleme almış görünüyor.

Renk

2020 Yılı damatlık trendi düğünler herkesin bildiği tek renkli klasik çizgilerden oluşmasını gerektirmez. Ancak bu klasik gelgit yavaşça dönüyor olabilir. Her zaman mavi bir takım elbise giyiyorsanız, neden zengin bir turkuaz gibi daha cesur bir gölge denemiyorsunuz? Griler ve kahverengiler hala her zamanki gibi popüler, ancak erkek takımlarının artık derin zümrüt, kırmızı veya tüvit yeşillikleri gibi daha maceracı renklerde görünmesi bekleniyor.

Sizlere beğendiğimiz 2020 damatlık trendi olarak konsept hazırlanmış 5 modeli göstermek istiyoruz.

2020 Yılı Damatlık Trendi ile Slim ve Basit Takımlar

Aslına bakılırsa, klasik İngiliz takım asla modası geçmedi. Tek fark, şimdi sıkıcı siyah veyadüz tek renk gitmekten daha fazla alnınızın olması. Genel olarak, düğün damatlık trendleri son yıllarda tam olarak sakinleşmedi, ancak daha yetişkin cazibesinin yolunu açıyorlar.

Düğün içeride, gece veya biraz daha resmi ise, basit, zarif bir akşam yemeği takımı ve keskin beyaz gömlek giyin ceketiniziz altına. İster dar kontrastlı bir kravatla, ister daha resmi bir papyonla, hatta açık bir yaka ile eşleştirin, Ceketini düğmelerini kapat, ayakkabılarını parlat ve düğün için hazırsın.

Erkek takımlarındaki modalar sürekli değişiyor, ancak neyse ki güncel bir görünüm oluşturmak çok fazla zaman almıyor. Herhangi bir erkek bu düğün kıyafeti trendlerini çalıştırabilir, ancak ne yaparsanız yapın,stilinize uygun takım seçin !

Paylaş
İlginizi Çekebilir
2df11633c5168291745cfa6eaea1189b